کرج - میدان توحید-ابتدای بلوار بلال-کوچه شهیدان اویسی - ساختمان امام سجاد -طبقه اول - واحد 1
info@amoozeshgahbehdasht.ir
02632211064
تماس با ما

آموزش های بهداشتی تخصصی به کارکنان کارخانجات و صنایع غذایی

با ایجاد کلان شهر ها و افزایش شهرنشینی تولید مواد غذایی با روش‌های پیشین و  سنتی امکان‌پذیر نبوده و استفاده از غذاهای آماده و تکنولوژی‌های  پیشرفته صنایع غذایی افزایش یافته است. بنابراین رعایت اصول بهداشت  در کارخانجات صنایع غذایی به منظور حفظ و تأمین سلامت مصرف کنندگان، امری حائز اهمیت و حیاتی می باشد.
بهداشت محیط کارخانجات صنایع غذایی مهمترین عامل در حقظ کیفیت و ایمنی محصولات غذایی و  حفظ سلامت کارکنان است. تامین استانداردهای بهداشتی و ایمنی در فرآیندهای  تولید، مواد اولیه، نگهداری و بسته‌بندی از اهمیت بالایی برخوردار است. بهداشت کارخانجات صنایع غذایی شامل مدیریت ریسک‌های آلودگی، حفظ بهداشت  محیط، ضدعفونی صحیح تجهیزات، آموزش و رعایت بهداشت کارکنان، بهداشت آب مصرفی، کنترل حشرات موذی و جوندگان و در نهایت مدیریت پسماندهای تولیدی می‌باشد.
رعایت اصول بهداشت در کارخانجات صنایع غذایی باعث حفظ سلامت مصرف‌کنندگان و کاهش انتقال بیماری  از طریق محصولات غذایی می‌شود. همچنین رعایت بهداشت در کارخانجات صنایع  غذایی، باعث افزایش کیفیت محصولات و رضایتمندی مشتریان و مصرف کنندگان شده و سبب بهبود و ارتقاء وضعیت بازار فروش و عرضه محصولات می گردد.