کرج - میدان توحید-ابتدای بلوار بلال-کوچه شهیدان اویسی - ساختمان امام سجاد -طبقه اول - واحد 1
info@amoozeshgahbehdasht.ir
02632211064
تماس با ما

آموزش کارکنان رستوران ها، قنادی ها، فست فودها، فروشگاه های مواد غذایی و آشپزخانه های صنعتی

این دوره با هدف ارتقای سطح بهداشت محیط، مواد غذایی و سلامت کارکنان در  رستوران‌ها، کترینگ ها، فست فودها و مراکز تهیه و طبخ غذا برگزار می‌گردد. 

سرفصل‌های اصلی دوره آموزش بهداشت اصناف (رستوران‌ها، کترینگ ها و ...)

  1. اصول بهداشت فردی کارکنان
    • شست‌وشوی صحیح دست، استفاده از لباس کار مناسب، سلامت پرسنل
  2. بهداشت مواد غذایی
    • نگهداری صحیح مواد اولیه (انجماد، ذخیره‌سازی، جلوگیری از فساد)
    • کنترل آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی
  3. بهداشت محیط و تجهیزات
    • نظافت آشپزخانه، سطوح، ظروف و دستگاه‌ها
    • روش های گندزدایی محیط و ابزار کار
    • مبارزه با حشرات و جوندگان (سمپاشی و دفع آفات)
    • مدیریت پسماندهای تولیدی
  4. اصول پخت و پز بهداشتی
    • کنترل دما و زمان پخت، جلوگیری از آلودگی متقاطع
  5. قوانین و مقررات بهداشتی
    • آشنایی با قوانین، مقررات و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و سازمان‌های نظارتی