این دوره با هدف ارتقای سطح بهداشت محیط، مواد غذایی و سلامت کارکنان در رستورانها، کترینگ ها، فست فودها و مراکز تهیه و طبخ غذا برگزار میگردد.
سرفصلهای اصلی دوره آموزش بهداشت اصناف (رستورانها، کترینگ ها و ...)
- اصول بهداشت فردی کارکنان
- شستوشوی صحیح دست، استفاده از لباس کار مناسب، سلامت پرسنل
- بهداشت مواد غذایی
- نگهداری صحیح مواد اولیه (انجماد، ذخیرهسازی، جلوگیری از فساد)
- کنترل آلودگیهای میکروبی و شیمیایی
- بهداشت محیط و تجهیزات
- نظافت آشپزخانه، سطوح، ظروف و دستگاهها
- روش های گندزدایی محیط و ابزار کار
- مبارزه با حشرات و جوندگان (سمپاشی و دفع آفات)
- مدیریت پسماندهای تولیدی
- اصول پخت و پز بهداشتی
- کنترل دما و زمان پخت، جلوگیری از آلودگی متقاطع
- قوانین و مقررات بهداشتی
- آشنایی با قوانین، مقررات و دستورالعملهای وزارت بهداشت و سازمانهای نظارتی